Reisverslag 2 vanuit Jersey 25-04-2011
Door: carmenhermkes
Blijf op de hoogte en volg Carmen
25 April 2011 | Nederland, Amsterdam
Inmiddels zit ik hier al 25 minuten en heb ik in die tijd al de verhaaltjes van Mam, Pap en Yvo zitten lezen. De tranen rolden over mijn wangen, hoewel dit niet mijn bedoeling was. Maar wanneer ik denk aan hoe moeilijk Mam het had op Schiphol kan ik weer bijna gaan janken. Maar ik houd me sterk:p hahaha
Nu ik hier zo zit moet ik steeds opkijken om te zien wanneer er een m otorvoertuig voorbij komt.
En JAAA!!!! Eindelijk, om 11.50uur komt de eerste bus langs naar Liberation Station lijn 3A. Gelukkig, maar nu moet ik nog even wachten op de volgende, als die komt. Want volgens iemand die ik heb leren kennen in Apeldoorn, die dus ook hier stageloopt maar dan in St. Aubin, moet de bus om iedere 20 minuten komen.
Poeh poeh, omdat ik dit verslag eerst met de hand heb geschreven moet ik zeggen dat ik toch wel een beetje kramp krijg in mijn hand.
Achja, gewoon doorschrijven!!!:p Haha. Gisteren be ik trouwen met, JAWEL HOOR: 'MR. & MRS. SMITH' een stadnwandeling gaan maken in Gorey. Dit was eigenlijk best wel een lekkere standwandeling, wel bij eb natuurlijk. Hier zijn vooral de stranden een beschermd gebied. Hier zie je ook absoluut geen smerigheid in de zee drijvven! Ojw, trouwens, Mr. Smith had nog twee foto's van mij gemaakt op het strand. Zelf vind ik dit wel mooie foto's. Een van die foto's heb ik inmiddels ingesteld als profielfoto.
Ik denk dat ik dadelijk maar eens even wat boodschappen ga doen en dan daarna misschien nog naar St. Helier. Eens kijken of dat ik daar een Engels telefoonnummer/simkaart kan krijgen. Die heb ik hier toch wel echt nodig aangzien ik steeds dezelfde smsjes van mensen die mij smsmen ontvang. Ik krijg zo'n 50 smsjes per dag binnen, en dit zijn alleen maar dezelfde. Behoorlijk irritant dus.
Ik moet trouwens zeggen dat het gisteren echt koud was. Ongeveer 15 graden met heel veel wind. Vandaag zou het echter nóg kouder worden. Maar het lijkt wel of het juist wat warmer is.Zeker in het zonnetje.
Achja, morgen is trouwens mijn eerste stage-dag. Ik ben benieuwd. Ik her er tevens wel zin in. Want ik zit hiernu eigenlijk al zo'n twee dagen een beetje eenzaam. De hele tijd een beetje internetten enzo. Ik heb echt zin om aan het werk te gaan.
Maarja, ik zal nu maar eens stoppen!! haha:p
See you later alligators!!!;):p
xxx
Carmen
25 April 2011 - 14:08
Siebe:
heej!
tof man det huuske!
hesse catherine al ontmoet?
bin benieuwd wasse van het werk vinds?
x siebe -
25 April 2011 - 20:42
Mam:
Ha Möp,
Waor det wachte neet allemaol good veur is, lekker tösse de brandnetels gezellig ein bukske laeze, aaf en toe ein treunke laote, pien in dien vingers van ut schrieve en dan en ens ein motorveurtuig. Weej winse dich huul vuul suk6 veur morge en bin veurzichtig op diene skooter. Tot gauw.
Ein huüle dieke kös van mich dien Mam.
26 April 2011 - 14:27
Judith:
Hoi Carmen,
Nou, dat was even zoeken op de site waar ik kan reageren!! Maar ik heb het gevonden, tja...de volhouder...;-)
Leuk om je verhalen te lezen, ben direct nog beter op de hoogte van je doen en laten als wanneer je 'gewoon' in Nederland bent!! Heel veel succes met je stage en veel groetjes van ons allemaal uit Valkenswaard