Reisverslag 4 vanuit Jersey 02-05-2011
Door: carmenhermkes
Blijf op de hoogte en volg Carmen
02 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
Vandaag is het hier wat minder weer. Dus vond ik het wel een gepaste dag om weer eens een verslagje te schrijven.
Zoals ik net al zei, het weer is hier niet echt super de laatste dagen. Ik moest bijvoorbeeld zaterdag, voor het eerst alleen, mensen bezoeken in hun hotel. En onderweg, toen ik de weg al een beetje kwijt was, leek het wel of het er met bakken uit kwam. En ik zat dan natuurlijk ook nog op een scooter en dan krijg je eens zoveel over je heen. Achja.
Afgelopen zaterdag ben ik dus voor het eerst alleen naar de 'visits' geweest in de hotels. 's Morgens moesten we natuurlijk eerst de gasten welkom heten op het vliegveld. Dit verliep heel gemakkelijk. En al snel zaten alle mensen in hun transfer bus. Met een familie was er al een probleempje. En omdat ik hen moest bezoeken in hun accommodatie, heb ik hen geholpen. Alles was geregeld en zij namen plaats in hun transfer bus. Vlak daarvoor kreeg ik van mijn collega te horen dat er één familie nog niet was. En net op het moment dat ik wou vertrekken en alle transfer bussen al weg waren kwam die ene familie er dus aan. Gelukkig hadden hun een auto gehuurd. Maar het was toch even schrikken wanneer het je eerste keer is en dit dan al gebeurd.
Achja, verder ging alles goed die dag. Hoewel ik door de regen en het verdwalen bij één hotel 15 minuten te laat aankwam voor de 'visit'. Gelukkig zaten deze twee families nog te wachten. Ik heb natuurlijk 1000x mijn excuses aangeboden.
Die avond ben ik na mijn werk gelijk bij een paar andere stagaires langs geweest. Dit omdat ik natuurlijk wel nog even wat afleiding nodig heb. Want sinds afgelopen donderdag gaat het helaas iets minder. Maar alles wordt geregeld. Dus ik hoop dat het na komende week weer wat beter wordt.
Helaas heb ik deze keer geen foto's omdat ik nog niet echt ergens ben geweest waarvan ik dacht: WAUW!!! daar moet ik een foto van maken!!!
Achja, de volgende keer dan maar weer;).
See you laters alligators;)!!!
xxxx
Carmen
02 Mei 2011 - 16:24
Babette Van Deursen:
Hmm jammer det ut wat minder geit.. Maar kop op, de bis pas net daor dus alles mot nog gelierd wure enzoe en dat geit ut vanzelf snel (bijna) vlekkeloos! Hihi, wal lastig jao op un scooter as ut zoe hard reagent =P Bin ik blie det ik heej un maondkaart op de bus heb ghehe ^^ Nou, vuul succes en plezeer nog =D xxx -
02 Mei 2011 - 19:06
Yvonne Stappers:
Ha die Carmen!
Allereerst wat schrijf je leuk en super om je zo te volgen. Minder super is natuurlijk dat je een beetje in de middle of nowhere zit. Ik had net pap aan de lijn en die vertelde ook al een beetje. Weet je Carmen; ik herken het gevoel (wat ik denk dat je hebt) helemaal! Mijn eerste weken toen in Spanje waren ook niet echt "je van het" Ik had een klein appartementje en niemand om me heen. Mijn enige collega had haar vriendje bij zich, dus die zag me niet echt veel staan. Ik had altijd op zondag vrij en die dag kroop heel langzaam voorbij. Ik was blij als ik weer aan het werk kon. Toen ik dat ritme een beetje te pakken had, ging ik de zondagen lekker langs het strand wandelen( hoe herkenbaar) Achteraf ben ik blij dat ik daar doorheen gekomen ben, want ik kan me het moment niet eens meer herinneren dat alles ineens wel weer helemaal top was. Denk ik soort gewenningsperiode waar je doorheen moet. Wordt je super sterk van! En jij bent ook een vechter volgens mij, dus je komt er wel! Genieten van de kleine dingen nu zoals inderdaad naar de film gaan met wat meiden,winkelen....En als het gaat lukken met een verblijfje in de stad, overal dichterbij....zie en ervaar je het ineens toch anders! Weet je; het kan alleen maar beter worden moet je maar denken. Wanneer en hoe merk je wel. Slechter kan het in ieder geval niet worden....Positive thinking! (ik lijk Emiel Ratelband wel...tsjakkaaaa) (alhoewel ik die vent een beetje creepie vind, maar ja) Heb je mijn 06-nr trouwens? Wil je een x sms-en of heb je iets aan de hand: je kan me 24 uur per dag bellen/sms-en hoor!!! Komt-ie:06-42713112. En doen hè! Hey toppertje, ik blijf je volgen en gaat je lukken hoor! Groetjes van een "verjaarde" hostess uit Grubbenvorst.......... -
02 Mei 2011 - 19:55
Wilma:
Weer even van het wel en wee van jou op de hoogte. We blijven je volgen. Hou de moed erin en put kracht uit zo'n berichtje als wat Yvonne hier achter heeft gelaten. Dat is wat je nu "PEPTALK" noemt. Super.
Lieve Carmen, dikke kus en tot het volgende verhaal maar weer! -
03 Mei 2011 - 08:50
Inge:
Hee nichtje,
Precies! Even flink zijn en doorzetten. Het begin van nieuwe stages is nooit leuk (heb ik ontdekt :P) maar hoe meer dagen je werkt en daar bent, hoe leuker het wordt! Wedden dat je in september nog niet meer terug naar huis wil?? ;-)
Kom op!!
Dikke kus! -
03 Mei 2011 - 16:37
Michelle:
Heej Carmen,
Wat een hoop verhalen heb je al geschreven, leuk dat we je zo kunnen volgen. De scooter vind ik echt het einde, ik zie je er al mee rond tuffen. Maar kan me ook voorstellen dat je met die regen liever een autotje had gehad :P
Jammer dat het nu even wat minder gaat maar iedereen moet even wennen. Onderneem na het werk lekker wat met andere meiden of ga het eiland verkennen dan komt het helemaal goed. Het duurt toch een tijdje totdat je helemaal bent ingewerkt op je stage (dat merk ik nu wel)! Heel veel plezier en succes en ik ga je volgen. xx Michelle -
03 Mei 2011 - 20:02
OMA:
hallo dag lieve carmen van mij, daar heb je mij ook eens even om een paar woordjes naar mijn lieverdje te zenden .ALLER EERSTben ik zo blij dat ik ook al kan ,,schrijven met het blaadje op mijn ,,slub,, zo daar gaan we weer er zat even een knup in mijn ,,denken,, maar nu ernstig zijn .hoi carmen , voor eerst wens ik jou een heel mooie en leerzame stage toe ..Alle begin is wel een beetje zwaar maar zo,flinke dame
als mijn lieverdje ,slaat zich daar wel doorheen Gniet maar van alles dat er te beleven valt .en wat het weer betreft is het hier ook niet om naar huis te schrijven het mag wel een graatje of tien warmer worden Carmen dan kunnen we nog eens wat vetrolletjes zien die daar bij jou komen logeren en dan maar lachen.Als je een maal je er goed thuis voelt dan kan jij ook met die hele handel hartelijk lachen en dan hoort oma wel van jou hoe het ook op een grappige noot kan waaien . moet je ook voor al die gasten petatten bakken ?,doe er dan maar een beetje ,,peper,,over strooien maar dat is ondeugend en dat mag ook weer niet .,,grapje, Zo nu zullen we maar serieus worden en antwoorden over je mooie verslagen die
ik bij je thuis heb gelezen . wat ben je
bevoorrecht dat je op zulke mooie plaatsen mag stage-werk kunt doen .
geef je ogen maar goed de kost , je weet maar niet waar het nog een keertje van pas kan komen ,dit heb je alvast in je zak,wat jij. hallo mijn lieverdje ik ben vaak wat foutjes aan
het maken ,ik denk dat het bedtijd voor mij wordt.Dus ga ik nu maar ophouden
en dan maar tot een volgende keer.
lievertje het allerbeste voor je en heel veel hartelijke groeten een heeeeh dikke kus en een veel dikkere knoevel
van mij . je allerliefste en nog lievere
oooooma . Dag lieve schat van mij.
3 mei 2011, Ben om 20.50 uur begonnen met typen en het is nu 22.02 uur. -
04 Mei 2011 - 12:46
Inge:
Uhh Carmen..
Zat onze oma aan de sherry toen ze bovenstaand berichtje schreef??? ;-) -
05 Mei 2011 - 17:29
Bjorn VB:
Ha die Carmen!
Zo, nu heb ik ook eens tijd om te reageren, haha!
Ik heb net wat van je verslagen gelezen (allemaal) en kan zien dat het je goed af gaat! Leuk om te horen/lezen. Leuke foto's trouwens!
Zoals Babette al gezegd heeft; "je bent dr nog maar net en bent daar om te leren" kortom: gewoon doorzetten! Dat lukt jou zeker! =D
Ik ga er nu ook weer vandoor.
Ik zal je zo hier en daar toch nog wel in de gaten houden! ;) Spreek je wel weer een keer! "Keep up the good work!" Nog veel succes, maar vooral veel plezier gewenst!
xx
~Bjorn
09 Mei 2011 - 06:49
Anita:
Ha Carmen
Wat ontzettend leuk om je zo te kunnen volgen, ik heb je verhalen vandaag gelezen, het is toch een hele uitdaging maar ook gelijk een hele mooie ervaring om mee te mogen maken en dat gaat je zeker lukken.
Geniet ervan en ik blijf je volgen.
Groetjes Anita