Reisverslag 7 14-05-2011 vanuit Jersey
Door: carmenhermkes
Blijf op de hoogte en volg Carmen
14 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
Na een drukke dag toch maar weer even een verslagje plaatsen. Deze week heb ik namelijk weer een hoop geleerd en gedaan!
Hoewel ik jullie al heb verteld over de eilandtour on Tuesday. Heb ik toch wel weer het een en ander meegemaakt.
Vandaag was het een drukke dag. Ik moest natuurlijk alweer om 09.15u op het vliegveld zijn voor de arrival van 09.40u. Vandaag kwamen er wel 10 mensen minder aan dan vorige week. Maar het was toch wel een drukke boel zeg! Mijn Duitse collega hielp mij door in de aankomsthal de mensen op te wachten en te zeggen dat zij mij zouden ontmoeten bij 'desk 4'. Maar in plaats van allemaal naar mij toe te komen...liepen ze allemaal regelrecht naar buiten:o!!! Ik achter de hele moeite aangerend om te zeggen dat ik hen binnen hun welkomsinformatie zou geven. Krijg ik ineens de opmerking: Ohw...dat is ons helemaal niet verteld! Nu blijkt maar weer dat meer dan de helft niet luisterd! hahahaha... achja. Uiteindelijk was ik nog 1 familie kwijt. Dus ik ren naar die transfer bus, om te kijken of dat ze daarin zitten. En ja hoor!!! Ik roep: 'Is de familie ****** aanwezig???!!' Krijg ik een antwoord uit de verte: 'Ja, hieroo!!!':p Weer twee personen die gewoon weg liepen. Achja, uiteindelijk is dus alles weer goed gekomen! Maar in de middag moest ik mijn duitse collega gaan helpen. Ook hier gebeurde hetzelfde!!!:p hahahaha... niet te geloven. Allereerst begon ik in het Engels. Dit omdat dat op dit moment voor mij natuurlijk het gemakkelijkste is. Maar aangezien weer iedereen regelrecht naar buiten liep. Heb ik uiteindelijk toch mijn Duits maar eens opgepakt!!! En ik zei nog zo: 'Nicht nach draussen!!! In die Halle nach rechts und dan nacht DESK 4!!!'. Maar het mocht niet baten. Weer was de helft van de groep weg. Naar buiten gelopen. En was bleek... Ze DACHTEN allemaal dat ik had gezegd: Naar bus 4!!! Volgens mij moeten ze in Duitsland dan toch echt maar eens een landelijke actie houden wat gehoorapparaten betreft! Niet te geloven zeg!! Hahahaha... Misschien kunne Nederland en Duitsland dan samen een campagne houden ofzo! :p ;)
Achja, verder ging alles prima vandaag. Ik had een groep van 12 mensen bij een hotel die ik moest bezoeken. Dit was wel even zwaar. Want iedereen had dezelfde vragen en stelde die ook zo'n 5x. En bij een andere visit was een groep van 8 personen. En er was zelf 1 mevrouw bij die alles zelf al had uitgezocht en dan ook alles, maar dan ook écht alles beter wist. Zegt ze zo: 'Nee, die bussen hebben zondag dienst! Die rijden morgen niet'. Dus ik vraag: 'Welke maatschappij heeft u gekeken?'. Zegt zij weer: 'Nee, je hebt het helemaal verkeerd, alle bussen hebben zondagdienst!!'. Ik vervolgens: 'Ok, dan gaat u morgen via de zondagdienst, maar ik pak gewoon de attractie bussen, want die rijden 24/7 hetzelfde'. hahahaha, Geweldig!!! Verder heb ik vandaag ook nog voor het eerst iets extra's bijgeboekt voor mensen. Dit was wel even raar. Maar wel goed dat ik dat dan een keer heb kunnen doen. En het gekke was dan ook. Ik belde het nummer voor na 5 uur en in de weekende. En ik moest natuurlijk Engels praten, maar ik wist op een gegeven moment helemaal niets meer in het Nederlands tegen die mensen te vertellen. Dus moest ik mij excuseren, en ging het gesprek verder in het Engels! :p hahahahaha Zoiets gebeurd. Maar mensen begrijpen het gelukkig wel!
Nou... ik vind dat ik vandaag wel weer genoeg citaten heb geschreven. Dus ga ik er nu maar weer eens even vandoor!!
Goodbye & See you laters alligators :p ;)!!!
14 Mei 2011 - 22:42
Sebwastiaaaan:
Haha, nu voel ik mij een beetje schuldig. Altijd als ik ergens moet verzamelen op vakantie denk ik altijd: "Fuck dit, ik ben op vakantie en doe wat ik zelf wil. Ajuu reisleid(st)er ik ga naar het strand.".
Verder klinkt het dus alsof je wel een goede dag hebt gehad, goed om te horen ;) -
15 Mei 2011 - 18:13
Mam:
Ha Möp,
Daor bin ik dan weer, zoas afgespraoke. As ik dien stökske zoë leas hebben tog vuul minse utzelfde probleem, noor andere luustere is huül moeilijk, ein huur/luusterkampanje zal auk beej dees minse zeker neet helpe. Ut is waal fijn um te laese des se allemaol die vakantiegangers toch maar weer in de gooje bus hes gekregen.
Fijn det ut waat baeter met dich geit, wie langer des se dao bis hoe mier des se liers en det kump dich zeker van pas in de toekoms.
Vanoet Grubbevors winse weej dich weer ein fijne lierzame werkwaek toe, doot dien bes, tot de volgende kier maar weer.
Ein hiële dieke kös "X" van os allemaol. -
16 Mei 2011 - 11:01
Marion Wolters:
Hej Carmen,
Wat schrijf jij leuk zeg! IK ga je verslagen zeker volgen en met jou
permissie ga ik er misschien ook iets op de Gilde site mee doen.
Echt heel leuk de verslagen. Ga zo door!
groetjes
marion Wolters Stagebureau -
17 Mei 2011 - 09:49
Fran:
Ja, ik heb je gevonden en heerlijk je verhalen te lezen. Houden zo!
Tot snel
Fran, je juf
17 Mei 2011 - 15:13
Conny:
Ha Carmen, ben gezellig jou stukjes aan het lezen. Leuk!
Hou je taai daar bij die engelsen. Groetjes Conny -
22 Mei 2011 - 11:48
Debby M:
[i]Heey Carmen!
Hoe is het?
Wou eigenlijk dit berichtje plaatsen op je hyves , maar daar ging iets mis :S
Lang geleden dat we elkaar hadden gesproken, maar ik zag dat je in Jersey bent.
Echt vet, en heb ook al je reisverslagen gelezen, leuk joh!
Aan de foto's te zien is het ook echt mooi daar :D
Ben benieuwd na je volgende reisverslag ;)
Have fun!!
Xxx Debz